Contul meu

Creare cont

Pentru a putea finaliza procesul de cumparare, te rugam sa iti creezi cont.

Creare cont

Autentificare

Reseteaza parola

Politica de retur

 Cumpărătorul iși poate manifesta retragerea din contract, returul produsului, prin trimiterea unui email, indicând numărul comenzii și motivul returului.
Returul produsului se face și este acceptat numai prin intermediul aceleiași firmă de curierat care a făcut și livrarea produsului.
Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea produselor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el însuși produsele.
În cazul în care un produs comandat de către cumpărător, nu poate fi livrat de către vânzator, acesta din urma va informa clientul/cumpărătorul asupra acestui fapt și va returna în contul cumpărătorului contravaloarea produsului, în termen de maxim 7 (șapte) zile de la data la care vânzatorul a luat la cunoștință acest fapt sau de la data la care cumpărătorul și-a exprimat în mod expres intenția de reziliere a contractului.
Toate aceste clauze și condiții sunt prevăzute în:
- Ordonanța nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.
- Lege nr.51 din 21/01/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr.130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță.
 

Profita de reduceri

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi id commodo felis, sed congue eros